Resep enak Cauliflower chutney

Cauliflower chutney ~ memang waktu ini sedang banyak dicari oleh sebagian orang disekitar kita, salah satunya Anda. Mereka memang telah terbiasa menggunakan internet di ponsel untuk mendapatkan informasi gambar untuk dijadikan contoh. Next adalah gambar seputar Cauliflower chutney yang dapat Anda jadikan wawasan. Add garlic, ginger, Green chillies and onion. Fry till onion is brown in color. And fry till tomatoes are mushy and add cauliflower.

Cauliflower chutney Cauliflower is a very popular vegetable of India and available almost half an year. Drain and dry on a tissue paper. Mix all powders including salt and add dried florets to it. anda mampu membuat Cauliflower chutney manfaatkan 15 bahan 6 langkah. Berikut langkah-langkah untuk membuatnya.

Ingredients of Cauliflower chutney

  1. Sediakan of Cauliflower.
  2. Sediakan of Green chiilies.
  3. Siapkan juga of Garlic.
  4. Sediakan of Cumin seeds.
  5. Persiapkan of Sesame seeds.
  6. Sediakan of Salt.
  7. Sediakan of Turmeric powder.
  8. Persiapkan of Tamarind- small lemon size.
  9. Siapkan juga of Tempering integredients:-.
  10. Sediakan of cumin seeds.
  11. Sediakan of Mustard.
  12. Persiapkan of Ginger cloves.
  13. Persiapkan of Red chilli.
  14. Persiapkan of Curry leaves.
  15. Sediakan of Hing.

Heat oil in skillet; add mustard seeds and cumin to it. Add crushed garlic and curry leaves. Remove from the stove and pour on to the florets and mix well. The Best Cauliflower Chutney Recipes on Yummly

Langkah cara memasak Cauliflower chutney

  1. Wash and cut the cauliflower and keep aside..
  2. Take a pan heat 2 tbsp oil, add cumin seeds, garlic cloves(cut into small pieces), sesame seeds, green chillies, saute all ingredients properly..
  3. Then add cauliflower, turmeric, salt, and cook for a few minutes. Then add the washed tamarind water..
  4. Take mixer jar grind cooked cauliflower and make chutney of it..
  5. Again take a pan heat oil for tempering. Fry all ingredients in low flame until the nice aroma release. Add it to the chutney..
  6. Take it in a serving bowl. Now ready to serve..

Drain, then refresh in iced water. In a mortar and pestle, grind cumin and coriander. In a large saucepan, toast ground spices with remaining. Let the chutney cool for some time. Then, cut the lemon and squeeze the lemon juice into the cauliflower chutney.

Begitulah pembahasan Cauliflower chutney terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan blog ini bermanfaat suport kita dengan cara share postingan artikel situs ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga menandai halaman website ini dengan judul Cauliflower chutneypostingan ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga konten ini bersumber dari https://www.cookpad.com

Baca Juga

Anda mungkin menyukai siaran ini

Link copied to clipboard.