Resep enak Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frosting
Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frosting ~ memang waktu ini sedang banyak dicari oleh masyarakat disekitar kita, salah satunya Anda. Mereka memang telah terbiasa mamnfaatkan internet di HP untuk mencari informasi gambar untuk dijadikan inspirasi. Seterusnya adalah gambar mengenai Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frosting yang bisa sobat jadikan wawasan.
kamu mampu membuat Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frosting memanfaatkan 15 bahan 10 langkah. Berikut langkah-langkah untuk membuatnya.
Ingredients of Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frosting
- Persiapkan 115 gms of all purpose flour (For the cake).
- Siapkan juga 115 gms of sugar.
- Persiapkan 115 gms of butter.
- Persiapkan 2 of eggs.
- Siapkan juga 1/2 teaspoon of baking powder.
- Siapkan juga 1 teaspoon of vanilla extract.
- Persiapkan 2 tablespoon of milk.
- Persiapkan 2 of egg whites (For Italian Buttercream Frosting).
- Sediakan 3/4 cup of sugar.
- Sediakan 1 pinch of salt.
- Persiapkan 200 gms of unsalted butter.
- Persiapkan 1/4 teaspoon of vanilla extract.
- Sediakan 50 ml of water.
- Sediakan 2 pinch of cream of tartar.
- Persiapkan 2-3 drops of pink gel.
Langkah cara membuat Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frosting
- Sift all purpose flour and baking powder twice..
- Whisk eggs very light and frothy..
- Add the beaten egg to the cream mixture little by little and continue creaming..
- Fold in flour. If the cake batter is thick,add milk until the mixture comes to a dropping consistency..
- Fill in the paper cups and bake in the preheated oven at 400 degree Fahrenheit for 10 to 15 minutes. Cupcakes are ready.Let it cool before frosting..
- Method for making Italian Buttercream Frosting....Beat egg whites,cream of tartar, salt and half the sugar little by little until soft peaks form..
- In a heavy bottomed pan add remaining sugar and water and place on a medium low heat. Stir until it dissolve well..
- The sugar syrup has to be 230 degree Fahrenheit (I used digital sugar thermometer). Switch off the flame and slowly pour into the egg white mixture. Whisk the mixture until it's cool..
- Add room temperature butter one teaspoon at a time, vanilla extract, little pink gel and whisk again.Beat until butter is combined and mixture reached silky consistency. Italian Buttercream Frosting is ready to frost cooled cupcakes..
- Fill the buttercream in a piping bag and frost cooled Vanilla sponge cupcake..
Begitulah pembahasan Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frosting terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa artikel website ini bermanfaat suport kami dengan cara share postingan artikel website ini ke akun sosial media favorit kamu seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga menandai halaman website ini dengan judul Vanilla Sponge Cupcake with Italian Buttercream Frostingartikel ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga postingan ini bersumber dari https://www.cookpad.com