Resep lezat Pani ki pakori or green chutney

Pani ki pakori or green chutney ~ memang waktu ini sedang banyak dicari oleh teman-teman disekitar kita, salah satunya Anda. Mereka memang sudah terbiasa menggunakan internet di gadget untuk melihat informasi gambar untuk dijadikan contoh. Next adalah gambar mengenai Pani ki pakori or green chutney yang bisa kalian jadikan wawasan. Phly ek bowl me besan or baking soda dal kr mix kr ly phr thora Thora se pani dal kr battar. Green chutney or Hari chutney is a quick spicy accompaniment of green coriander ground along with some spices and seasonings. It is often used in Indian Cuisine, especially for chaats like pani puri, bhel puri sev puri, for samosa, for sandwiches, kathi rolls, frankie and variety of Indian snacks.

Pani ki pakori or green chutney This green chutney is made from fresh coriander leaves. If you want then you can add mint leaves also. Today i prepared Street food recipe Pani Poori anda dapat membuat Pani ki pakori or green chutney gunakan 8 bahan 4 langkah. Inilah step by step untuk memasaknya.

Ingredients of Pani ki pakori or green chutney

  1. Sediakan of Besan Half cup.
  2. Persiapkan 1/4 tsp of Baking soda.
  3. Sediakan 1/2 tsp of Salt.
  4. Siapkan juga 8/9 of Green chill.
  5. Siapkan juga 1/2 tsp of Cumin seeds.
  6. Siapkan juga 1/2 tsp of Garlic paste.
  7. Persiapkan of Pani as required.
  8. Siapkan juga of Oil for frying.

Golgappa along with sweet chutney & green chutney. If you like my videos please comment below Don't forget to like,share & subscribe my channel for. In pani puri, Green chutney and Imli chutney is used to fill it. Pani puri is very famous in every part of India.

Langkah cara membuat Pani ki pakori or green chutney

  1. Phly ek bowl me besan or baking soda dal kar mix kar ly phr thora Thora se pani dal kar battar bana ly or is battar ko 10 mint rest de par is Me salt nh dalna..
  2. Ab ek bowl me pani ly 2 cup us me salt dal kar mix kar ly.
  3. Ab frying pan me oil dal kar garamkr ly phr medium flame par kar ke spoon se besan dal ke pakori bana ly or jasey he light brown hojye dono side se tu foran he namak wale pani me dal de or achi tarha pani me deep kar dy phr hath se daba kar pakori ka pani nikal de is tarha se badana hai ke pakori tot na jye bht Aram Se or.
  4. Ye bhi khayal Karna ke zaiyada der tak pani me NH chorna Warna pakori tot jye g or phr is tarha Sari pakori ko fry karein phr pani me deep kar ke nikal ly..

The presence of these chutneys make pani puri tangy and yummy in taste. The proportion of these chutneys can be changed according to your taste of pani puri. Its a one-stop chutney recipe solution for all your chaat and fried savory snacks. Make it and store it in the refrigerator in an airtight container. Kutu Ki Pakori is a very popular snack for the fasting days.

Begitulah pembahasan Pani ki pakori or green chutney terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan blog ini bermanfaat suport kami dengan cara share postingan artikel situs ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga menandai halaman website ini dengan judul Pani ki pakori or green chutneyartikel ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga postingan ini bersumber dari https://www.cookpad.com

Baca Juga

Anda mungkin menyukai siaran ini

Link copied to clipboard.