Resep sedap Spiced Apple and Sticky Fig Crumble

Spiced Apple and Sticky Fig Crumble ~ memang saat ini sedang banyak dicari oleh sebagian orang disekitar kita, salah satunya sobat. Mereka memang sudah terbiasa menggunakan internet di ponsel untuk mendapatkan informasi gambar untuk dijadikan wawasan. Next merupakan gambar berkaitan dengan Spiced Apple and Sticky Fig Crumble yang bisa kamu jadikan inspirasi.

Spiced Apple and Sticky Fig Crumble kamu dapat memasak Spiced Apple and Sticky Fig Crumble pakai 15 bahan 9 langkah. Berikut cara anda untuk membuatnya.

Ingredients of Spiced Apple and Sticky Fig Crumble

  1. Sediakan of Filling.
  2. Persiapkan 3 of Granny Smith Apple.
  3. Persiapkan 6 of dried figs.
  4. Persiapkan 1 tsp of ground nutmeg.
  5. Siapkan juga 1 tsp of ground ginger.
  6. Sediakan 1 tsp of ground cinnamon.
  7. Persiapkan 1/2 cup of all-purpose flour.
  8. Siapkan juga 1/4 cup of soft brown sugar.
  9. Sediakan 1 1/2 cup of boiling water.
  10. Sediakan 1 tbsp of mixed peel (optional).
  11. Siapkan juga of Crumble Topping.
  12. Persiapkan 1 cup of all-purpose flour.
  13. Persiapkan 1 cup of soft brown sugar.
  14. Persiapkan 50 grams of butter (softened).
  15. Persiapkan 1 tsp of mixed peel (optional).

Intruksi cara membuat Spiced Apple and Sticky Fig Crumble

  1. Peel, core, and dice apples into small pieces. Dice figs..
  2. Mix flour,sugar, and spices together in a thick based saucepan. Slowly add 1\2 cup of boiling water to make a smooth paste. (Its important that you add the water last, or you will get lumps).
  3. Stir in apples, figs, and the remaining water. Add more water if necessary. (At this point I often throw in a spoonful of mixed peel, for a bit of extra zest, this is optional.).
  4. Bring to boil and then let simmer over a medium\low heat with the lid on for ten minutes or until apples begin to soften..
  5. While the apples are cooking, preheat oven to 180°C..
  6. To make the crumble: mix flour and sugar together, then add the butter. Mix with your fingers to get a nice crumble. Add more flour (by the teaspoon) if it is too sticky, more butter if it is too dry..
  7. Spread the cooked apple and fig into your pie\baking dish and smooth it out. Sprinkle crumble mix evenly over the top. (I make this recipe using individual portions, so I get a nice thick layer of crumble. I also sprinkle some mixed peel on top).
  8. Bake in oven for 10-15 minutes, or until golden brown on top..
  9. Serve it hot or cold. It is also good with custard, cream, or ice cream..

Begitulah pembahasan Spiced Apple and Sticky Fig Crumble terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan situs ini bermanfaat suport saya dengan cara share postingan artikel blog ini ke akun sosial media favorit kamu seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga menandai halaman blog ini dengan judul Spiced Apple and Sticky Fig Crumblepostingan ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga postingan ini bersumber dari https://www.cookpad.com

Baca Juga

Anda mungkin menyukai siaran ini

Link copied to clipboard.