Tutorial memasak sedap Lardy Cake

Lardy  Cake ~ memang waktu ini sedang banyak dicari oleh masyarakat disekitar kita, salah satunya sobat. Mereka memang sudah terbiasa menggunakan internet di ponsel untuk melihat informasi gambar untuk dijadikan wawasan. Seterusnya merupakan gambar berkaitan dengan Lardy  Cake yang bisa kamu jadikan contoh.

Lardy  Cake anda sanggup membuat Lardy  Cake memanfaatkan 10 bahan 11 langkah. Inilah cara anda untuk membuatnya.

Ingredients of Lardy  Cake

  1. Siapkan juga 146 g of Flying Sponge Mix.
  2. Persiapkan 153 g of White flour.
  3. Persiapkan 17 g of Rye Flour.
  4. Persiapkan 31 g of Water.
  5. Persiapkan 1-2 of Eggs.
  6. Siapkan juga 89 g of Butter.
  7. Persiapkan 105 g of Light Brown Sugar.
  8. Siapkan juga 5 g of Salt.
  9. Siapkan juga 1 g of Mixed Spice.
  10. Siapkan juga 100 g of Raisins.

Langkah cara memasak Lardy  Cake

  1. Ensure that you have followed the instructions to make the Flying Sponge and then line a baking tin with baking parchment.
  2. Break an egg into a bowl, mix and weigh it, you're looking for 34g of egg, if it's not enough then add another egg..
  3. Add all the dry ingredients to a bowl along with 9g of butter, 5g of Brown sugar, 34g of egg mix, the salt, water and the Flying sponge mix. Mix together well then knead for 10 minutes.
  4. Put the dough in a bowl and cover to bulk and prove for 45 mins in a warm place.
  5. In a second bowl mix the 100g sugar, 80g butter, mixed spice and raisins to create a gooey filling. You can add more mixed spice if you like your cakes a bit more punchy in flavour.
  6. Once the dough has doubled turn it out onto a lightly floured surface then roll it into a rectangle approx 10cm x 20cm.
  7. Place the filling in the centre of the dough and spread out so that you roughly cover a central half of the dough, ensure that you cover up to the edge as much as possible.
  8. Fold the two sides in so that they meet in the middle then re-roll the dough out so that it's about 50cm long.
  9. Perform a book fold with the dough by folding the top third down and the bottom third up..
  10. Sprinkle the top with sugar, place in the lined baking tin, cover and prove for 1 hour.
  11. Bake at 180C for 20 minutes then remove and allow to cool before eating.

Begitulah pembahasan Lardy  Cake terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan situs ini bermanfaat suport kami dengan cara share postingan artikel situs ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga mem-bookmark halaman blog ini dengan judul Lardy  Cakekonten ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga artikel ini bersumber dari https://www.cookpad.com

Baca Juga

Anda mungkin menyukai siaran ini

Link copied to clipboard.