Panduan membuat enak Mom's apple pie/ diabetic friendly

Mom's apple pie/ diabetic friendly ~ memang waktu ini sedang banyak dicari oleh pengguna disekitar kita, salah satunya Anda. Mereka memang sudah terbiasa mamnfaatkan internet di ponsel untuk mendapatkan informasi gambar untuk dijadikan ide. Seterusnya merupakan gambar berkaitan dengan Mom's apple pie/ diabetic friendly yang dapat Anda jadikan contoh.

Mom's apple pie/ diabetic friendly anda dapat memasak Mom's apple pie/ diabetic friendly memanfaatkan 12 bahan 11 langkah. Berikut step by step untuk membuatnya.

Ingredients of Mom's apple pie/ diabetic friendly

  1. Persiapkan of pie.
  2. Siapkan juga 2 of prepared pie crusts for 9" pie plate. Use store bought or homemade.
  3. Persiapkan 1/2 cup of splenda. Can you same amount in regular sugar if not making diabetic friendly..
  4. Persiapkan 3 tbsp of splenda brown sugar. Use 1/4 cups of brown sugar if not using splenda version..
  5. Siapkan juga 5 tbsp of flour.
  6. Siapkan juga 2 1/2 tsp of cinnamon.
  7. Sediakan 1/4 tsp of allspice.
  8. Siapkan juga 1/8 tsp of salt.
  9. Siapkan juga 8 cup of peeled, cored and thinly sliced apples. Mom uses gala apples and measurement is equivalent to 9 medium apples..
  10. Persiapkan 1/4 cup of raisins.
  11. Siapkan juga 1 of lemon and its juice. Be sure to remove all the seeds..
  12. Siapkan juga 1/4 cup of melted unsalted butter.

Langkah cara membuat Mom's apple pie/ diabetic friendly

  1. Preheat oven to 375°F..
  2. Place one pie crust on pie plate leaving about 1/4 of pie crust over edges.
  3. In large bowl of cold water,place lemon and juice of lemon and put apple slices in water as you peel and prepare.This keeps apples from turning brown until all are peeled and sliced and adds touch of lemon flavor..
  4. In another bowl combine sugars,flour, cinnamon, allspice and salt..
  5. Thoroughly drain apples and let sit for several minutes to allow as much water to drain as possible. Then mix in melted butter and sugar mixture.Toss to coat apples well..
  6. Put apples in bottom pie crust and mound into middle of pie..
  7. Take second crust and place over pie taking the bottom edges and folding them up and under top edges to seal..
  8. Make a slit in center to vent while baking..
  9. Place pie on a baking tray that can hold any juices that overflow from pie while baking. Forgetting this step leads to cleaning oven next day :).
  10. Bake at 375 for 30 minutes. Lower oven to 350 and continue to bake for another 45-50 minutes until golden brown..
  11. Enjoy with sugar free vanilla ice cream on the side..

Begitulah pembahasan Mom's apple pie/ diabetic friendly terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan website ini bermanfaat suport kami dengan cara bagikan postingan artikel website ini ke akun sosial media favorit kamu seperti facebook, instagram dan lain sebagainya atau bisa juga menandai halaman blog ini dengan judul Mom's apple pie/ diabetic friendlypostingan ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga postingan ini bersumber dari https://www.cookpad.com

Baca Juga

Anda mungkin menyukai siaran ini

Link copied to clipboard.