Resep sedap Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutney
Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutney ~ memang sekarang ini sedang banyak dicari oleh sebagian orang disekitar kita, salah satunya kalian. Mereka memang sudah terbiasa menggunakan internet di ponsel untuk mendapatkan informasi gambar untuk dijadikan inspirasi. Next adalah gambar tentang Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutney yang dapat Anda jadikan inspirasi.
kamu sanggup membuat Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutney pakai 10 bahan 3 langkah. Inilah cara anda untuk membuatnya.
Ingredients of Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutney
- Siapkan juga 350 gms of boneless and skinless chicken thighs -.
- Siapkan juga 1 of mango sliced.
- Siapkan juga of salt, red chilly powder, cumin seeds.
- Persiapkan of Wholegrain mustard.
- Sediakan 1 of red bellpepper.
- Sediakan 1 of red onion.
- Persiapkan of soy sauce.
- Siapkan juga 1 of /2 cup rice.
- Sediakan of sugar.
- Persiapkan of Cooking oil.
Langkah cara memasak Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutney
- Mix 2 tbspoon honey with 1 tablespoon wholegrain mustard. Add 1/2 teaspoon chilly powder, and 1 teaspoon salt. Now mix the chicken in it. Transfer the mixture to a baking tray and cover with aluminium foil. Keep it aside for 30 minutes. Preheat the oven at 180 degree C. Place the tray in oven for 45 minutes. Take off the foil, and cook it for another 15 minutes for a crispy brown layer on top..
- Chop the onion and red bellpepper. Boil the rice in 1.5 cups of water. In a pan, heat oil. Now add half chopped onion and half bellpepper. If it wasn't the mystery challenge, I would've also added half chopped carrot and 1 spring onion. Stir it well for 5 minutes. Add half spoonful of soy sauce. Now add rice to it and mix well. Keep stirring for 5 minutes at low heat. Turn off the heat..
- In a pan, heat 1/2 tablespoon oil and add 1 teaspoon cumin powder. Let it pop. Now add rest of the onion. When the onion starts turning golden, add 1/2 teaspoon chillypowder and and 1/2 teaspoon salt. Mix well. Now add the mango. Cover the lid, and let it cook for 5 minutes on low flame. After 5 minutes, mash the chutney with a ladle, and add half a teaspoon sugar in it. Cook it on low flame for another 2 minutes..
Begitulah pembahasan Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutney terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan website ini bermanfaat suport kita dengan cara share postingan artikel blog ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga menandai halaman website ini dengan judul Fried Rice with Honey Mustard Chicken and Spicy Mango Chutneykonten ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga artikel ini bersumber dari https://www.cookpad.com