Tutorial membuat enak Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pear
Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pear ~ memang sekarang ini sedang banyak dicari oleh masyarakat disekitar kita, salah satunya Anda. Mereka memang sudah terbiasa mamnfaatkan internet di smartphone untuk melihat informasi gambar untuk dijadikan contoh. Selanjutnya adalah gambar tentang Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pear yang bisa Anda jadikan contoh.
kamu dapat memasak Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pear memakai 13 bahan 7 langkah. Berikut cara anda untuk memasaknya.
Ingredients of Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pear
- Sediakan 3 of Eggs.
- Persiapkan 1/2 cup of Caster Sugar.
- Sediakan 1/4 cup of Plain Flour.
- Siapkan juga 1/4 cup of Self-Raising Flour.
- Siapkan juga 1/4 cup of Corn Starch Flour.
- Persiapkan 2 of Pear *sliced and stewed.
- Persiapkan of <Custard>.
- Siapkan juga of Icing Sugar.
- Siapkan juga 1 cup of Milk.
- Sediakan 3 of Egg Yolks.
- Sediakan 3 tablespoons of Sugar.
- Sediakan 2 tablespoons of Plain Flour.
- Siapkan juga 1/2 teaspoon of Vanilla.
Intruksi cara memasak Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pear
- Line the base and side of a 20cm round cake tin with baking paper. Preheat oven to 170C..
- Using an electric mixer, beat the Eggs and Sugar for 5 minutes or until thick and pale. Gradually sift combined Flours over the egg mixture while folding in with a large spoon or spatula..
- Pour the mixture into the tin and bake for 40 minutes or until cake springs back when gently touched. Turn out on wire rack. Carefully peel away baking paper, then leave to cool..
- Place all the custard ingredients in a saucepan over medium-low heat, stirring constantly until custard comes to the boil and thickens..
- Alternative Method: Place all the custard ingredients in a heat-proof bowl and mix well. Cook in a microwave at medium power about 600W for 1 minute, and stir using a whisk. Repeat this three times. Then cook for 30 seconds and whisk, repeat until cooked..
- Slice the cake in half and spread over a half of the custard, arrange sliced pear, then cover with remaining custard and sandwich with cake top..
- Dust with Icing Sugar and serve..
Begitulah pembahasan Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pear terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan situs ini bermanfaat suport saya dengan cara share postingan artikel website ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga menandai halaman blog ini dengan judul Fat-Free Sponge Cake With Custard and Pearartikel ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga artikel ini bersumber dari https://www.cookpad.com