Tutorial memasak sedap Pistachio Naan Khatai.
Pistachio Naan Khatai. ~ memang saat ini sedang banyak dicari oleh masyarakat disekitar kita, salah satunya kamu. Mereka memang sudah terbiasa menggunakan internet di gadget untuk mencari informasi gambar untuk dijadikan inspirasi. Seterusnya merupakan gambar mengenai Pistachio Naan Khatai. yang dapat Anda jadikan wawasan. Naan Khatai Indian Cookies with Pistachio. Cardamom gives these cookies a unique flavor. Nan khatai is an authentic Indian sweet and savory cookie that can be easily prepared at home.
Naan Khatai - a traditional Pakistani cookie made with oil, flavored with cardamom and pistachio, can be made eggless, requires no kneading or beating! Nankhatai, is a traditional Indian biscuit. These shortbread style eggless cookies is crunchy & crumbly with a sensational aroma of cardamom. kamu bisa memasak Pistachio Naan Khatai. gunakan 7 bahan 1 langkah. Berikut step by step untuk memasaknya.
Ingredients of Pistachio Naan Khatai.
- Siapkan juga 125 gram of Ghee.
- Siapkan juga 125 gram of Icing sugar.
- Siapkan juga 150 gram of Flour.
- Persiapkan of Soda 1chutki.
- Persiapkan 1 of egg yolk.
- Persiapkan of egg white 1table spoon..
- Siapkan juga 25 gram of Pistachio chopped.
Nan khatai is an authentic Indian sweet and savory eggless cookie that can be easily prepared at home. In its authentic recipe, ghee, maida, rava (sooji), gram flour (besan) and sugar are used but nowadays it is generally prepared without using gram flour and rava. Cardamom & Pistachio Shortbread Biscuits (NanKhatai) Scroll down to see more content. Nankhatai are shortbread biscuits, originating from the Indian subcontinent, popular in India and Pakistan.
Intruksi cara memasak Pistachio Naan Khatai.
- Ghee or chini ko ek SATH phaent laen naram hojay..ab Anday ki safaidi maeda soda Elaichi powder pistachio half dal kar doh banaye.....ab baking tray par baking pepper laga kar...us ke upar small size may round may naan khataii rakhay.or upar egg yolk se brush kray pista lagay top par..10.to 15 mint pre heat patilay may bake kray...upar colour ajay nikal laen cool kray..Air tight jar may rakhay save or enjoy kray...
The word Nankhatai is derived from Persian word "Naan" meaning bread and "Khatai. Sift the flour and cornflour together. Beat together the butter and icing sugar. Add the flour mixture and rosewater (mixed with the food colour, if using), then mix to a dough. Pistachio cookies or Pista Nankhatai (Indian short breads), a delicious way of celebrating the special bond of brother-sister on Rakshabandhan!
Begitulah pembahasan Pistachio Naan Khatai. terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan situs ini bermanfaat suport kami dengan cara bagikan postingan artikel situs ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain sebagainya atau bisa juga mem-bookmark halaman blog ini dengan judul Pistachio Naan Khatai.konten ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga postingan ini bersumber dari https://www.cookpad.com