Tutorial membuat enak Naan

Naan ~ memang waktu ini sedang banyak dicari oleh teman-teman disekitar kita, salah satunya sobat. Mereka memang telah terbiasa menggunakan internet di smartphone untuk mendapatkan informasi gambar untuk dijadikan inspirasi. Seterusnya adalah gambar mengenai Naan yang dapat kamu jadikan contoh. At grill side, roll one ball of dough out into a thin circle. After cooking the naan, make sure to let it cool completely to prevent condensation. Once cooled, keep your naan in a gallon-sized zip top bag.

Naan Naan may have derived from bread baked on hot pebbles in ancient Persia. Naan is an Indian recipe; it's a type of flat bread. Traditionally they are baked inside a very hot clay tandoor oven, with charcoal or wood fire. kamu sanggup memasak Naan menggunakan 12 bahan 5 langkah. Berikut step by step untuk membuatnya.

Ingredients of Naan

  1. Sediakan of ڈو کے اجزاء.
  2. Sediakan of ڈھائی کپ میدہ.
  3. Siapkan juga of ایک عدد بوائل میشڈ آلو.
  4. Persiapkan 1 1/4 of ٹی اسپون خمیر.
  5. Siapkan juga 1/2 of ٹی اسپون نمک.
  6. Persiapkan 3 of ٹیبل اسپون دہی.
  7. Siapkan juga 1 of ٹیبل اسپون گھی.
  8. Persiapkan 1/4 of ٹی اسپون بیکنگ پاوڈر.
  9. Persiapkan of نیم گرم پانی حسب ضرورت.
  10. Persiapkan of برشنگ کے اجزاء.
  11. Sediakan of پگھلا گھی.
  12. Siapkan juga of تل.

The naan bread are stuck to the inside of the oven just like the picture below. This naan is from the New Vegetarian Epicure. With just four ingredients and no yeast, it is simple to mix up, but it is so soft and flavorful I figured I'd add it to the many recipes already posted. Naan is a soft and pillowy Indian-style flatbread traditionally made in a tandoor, or cylindrical clay oven.

Intruksi cara membuat Naan

  1. ڈو کے تمام اجزاء مکس کر کے نیم گرم پانی سے سافٹ گوندھ لیں.
  2. ڈو کو ڈھک کے نیم گرم جگہ پر دو گھنٹے لازمی رکھیں.
  3. پھر دو یا تین بالز بنا کر بیل کر چمچ کی ڈنڈی سے نشان لگا کر گریسڈ ٹرے پر رکھ کر مزید بیس منٹ چھوڑیں.
  4. گھی میں تل مکس کر کے برش کریں180ڈگری پر بیک کریں اوپر کلر آنے تک.
  5. پھر اوون سے نکال کر پانی اسپرے کر کے کپڑے سے کور کر کے رکھیں مزید گھی برش کر کے.

The dough gets slapped against the walls of the tandoor, where it adheres and bakes quickly over a burning fire. Traditional Naan Ingredients: FLOUR: All-purpose white flour, bread flour , whole wheat flour , einkorn, or spelt flour - or a blend. Instant yeast: Using Instant yeast cuts the prep time in half while eliminating one whole step. (See recipe notes for regular active yeast.) SALT AND SUGAR Yogurt (or vegan yogurt) Olive oil ; Warm water Remove the naan from the skillet, brush with a bit of butter and sprinkle with a little coarse sea salt. Place the naan in a tea towel-lined dish. Repeat with the rest of the naans and serve.

Begitulah pembahasan Naan terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa artikel website ini bermanfaat suport saya dengan cara bagikan postingan artikel situs ini ke akun sosial media favorit kamu seperti facebook, instagram dan lain sebagainya atau bisa juga menandai halaman blog ini dengan judul Naankonten ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga artikel ini bersumber dari https://www.cookpad.com

Baca Juga

Anda mungkin menyukai siaran ini

Link copied to clipboard.