Panduan membuat lezat Pani ki pakori or green chutney

Pani ki pakori or green chutney ~ memang saat ini sedang banyak dicari oleh sebagian orang disekitar kita, salah satunya kalian. Mereka memang sudah terbiasa menggunakan internet di gadget untuk mendapatkan informasi gambar untuk dijadikan inspirasi. Seterusnya merupakan gambar mengenai Pani ki pakori or green chutney yang dapat kalian jadikan ide. Phly ek bowl me besan or baking soda dal kr mix kr ly phr thora Thora se pani dal kr battar. Green chutney or Hari chutney is a quick spicy accompaniment of green coriander ground along with some spices and seasonings. It is often used in Indian Cuisine, especially for chaats like pani puri, bhel puri sev puri, for samosa, for sandwiches, kathi rolls, frankie and variety of Indian snacks.

Pani ki pakori or green chutney This green chutney is made from fresh coriander leaves. If you want then you can add mint leaves also. Today i prepared Street food recipe Pani Poori kamu dapat membuat Pani ki pakori or green chutney menggunakan 8 bahan 4 langkah. Berikut step by step untuk membuatnya.

Ingredients of Pani ki pakori or green chutney

  1. Sediakan of Besan Half cup.
  2. Persiapkan of Baking soda.
  3. Sediakan of Salt.
  4. Siapkan juga of Green chill.
  5. Siapkan juga of Cumin seeds.
  6. Persiapkan of Garlic paste.
  7. Persiapkan of Pani as required.
  8. Siapkan juga of Oil for frying.

Golgappa along with sweet chutney & green chutney. If you like my videos please comment below Don't forget to like,share & subscribe my channel for. In pani puri, Green chutney and Imli chutney is used to fill it. Pani puri is very famous in every part of India.

Intruksi cara memasak Pani ki pakori or green chutney

  1. Phly ek bowl me besan or baking soda dal kar mix kar ly phr thora Thora se pani dal kar battar bana ly or is battar ko 10 mint rest de par is Me salt nh dalna..
  2. Ab ek bowl me pani ly 2 cup us me salt dal kar mix kar ly.
  3. Ab frying pan me oil dal kar garamkr ly phr medium flame par kar ke spoon se besan dal ke pakori bana ly or jasey he light brown hojye dono side se tu foran he namak wale pani me dal de or achi tarha pani me deep kar dy phr hath se daba kar pakori ka pani nikal de is tarha se badana hai ke pakori tot na jye bht Aram Se or.
  4. Ye bhi khayal Karna ke zaiyada der tak pani me NH chorna Warna pakori tot jye g or phr is tarha Sari pakori ko fry karein phr pani me deep kar ke nikal ly..

The presence of these chutneys make pani puri tangy and yummy in taste. The proportion of these chutneys can be changed according to your taste of pani puri. Its a one-stop chutney recipe solution for all your chaat and fried savory snacks. Make it and store it in the refrigerator in an airtight container. Kutu Ki Pakori is a very popular snack for the fasting days.

Begitulah pembahasan Pani ki pakori or green chutney terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan situs ini bermanfaat suport kami dengan cara bagikan postingan artikel website ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain-lain atau bisa juga menandai halaman website ini dengan judul Pani ki pakori or green chutneyartikel ini dikelompokkan ke dalam kategori dan juga konten ini bersumber dari https://www.cookpad.com

Baca Juga

Anda mungkin menyukai siaran ini

Link copied to clipboard.